Taekema Harlequin Advocaten
praktijk

links & media

Op deze pagina vindt u informatie over strafzaken waarbij de advocaten van Taekema Harlequin als strafpleiters betrokken zijn (geweest). U vindt hier links naar rechtzaken, uitspraken, artikelen en televisie uitzendingen over enkele bijzondere strafzaken.

Op rechtspraak.nl vindt u een groot aantal uitspraken in zaken waarbij de advocaten van Taekema Harlequin verdachten verdedigden. Voor het beste resultaat zoekt u op J.Y. Taekema of N. Harlequin.

Rechtspraak.nl

Nationale recherche liet drugscrimineel bewust lopen
Uit interne politiestukken en uit onderzoek van NOVA in Turkije blijkt dat Nederlandse opsporingsautoriteiten in samenwerking met de Turken wel degelijk betrokken waren bij verboden infiltratieoperaties. Dit in tegenstelling tot de eerdere ontkenningen van politie, justitie en de minister.

Lees het hele artikel


Justitie houdt vier vermoedelijke terroristen aan
Justitie heeft recent vier mannen aangehouden die ervan worden verdacht een terroristische aanslag in Nederland te hebben voorbereid. Twee van hen hadden in Den Haag vanuit een auto video-opnamen gemaakt van een "bepaalde route en daarlangs gelegen gebouwen".

Lees het hele artikel

Artikelen over de Schiedammer Parkmoord.

Justitie hield cruciaal bewijs achter
In de Schiedammer Parkmoord, waarvoor vier jaar lang de onschuldige Kees B. als dader in de gevangenis zat, wist justitie al van zijn onschuld voordat hij veroordeeld werd.

Lees het artikel op Netwerk.tv

Donner bezorgd over druk op OM

Minister Donner van Justitie maakt zich zorgen over de grote druk die er wordt uitgeoefend op het Openbaar Ministerie in de zaak Nienke Kleiss.

Lees het artikel op NOS.nl


OM niet eens met kritiek in zaak Schiedammer Parkmoord
Nova en Peter R. de Vries, Misdaadverslaggever besteedden donderdag 1 mei aandacht aan de 'Schiedammer parkmoord' , de zaak tegen de man die een tienjarig meisje uit Schiedam om het leven bracht.

Lees het hele artikel


Vrijspraak voor moord op Deborah Rosiek.

Lees het artikel op rechtennieuws.nl